Високе лікарське мистецтво – це не лише найсильніша наркологія. Важке заїкання також виліковне повністю та відразу…

В останні часи загального стресу збільшується кіль­кість неврозів та панічних атак, депресій та психосоматичних розладів. Почастішали зриви і рецидиви алкоголізму, інших ви­дів залежності. Ми не повинні ставити на собі хрест «назло ворогам».

Доктор Овсянюк і надалі позбавляє від небезпечних проблем: Алкоголізм, Куріння, Ожиріння. Визнаний лікар з 30-річним стажем звільняє там, де не допомогли інші:

1. ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ — легко і швидко, без крапельниць та стаціонарів.

2. НАЙСИЛЬНІШЕ КОДУВАННЯ — на 1, 3, 5 років (ваш власний вибір).

3. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГО­ЛЬНОГО КОДУ — метод повного звільнення на все життя за 1 раз (при умові, що людина відійшла від запою). Хто не може — лікар допоможе.

Важке заїкання також вилі­ковне. Але лікуватись треба не все життя, а раз — і назавжди! Олександр Григорович часто і публічно лікував ЛОГОНЕВРОЗ у дорослих, які не могли вимовити власне ім’я. Про це свідчать документальні матеріали, повідомлення центральної преси та Держтелерадіо: «Мене звуть Сергій Соболевський!». Майстер високого лікарського мистецтва у наступному місяці також ЗВІЛЬ­НЯЄ ВІД ВАЖКОГО ЗАЇКАННЯ ЗА 1 РАЗ. Хто записаний — приймається в першу чергу:

Попередній запис лише за номерами:  098 281 58 23;

073 281 58 23;

050 281 58 23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділля».

Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».