Поліціянти успішно розкрили справу про крадіжку великої рогатої худоби, яка сталася в Подільському районі Одеської області.

Зловмисницею виявилася 16-річна місцева жителька, яка продала чужу корову заготівельникам м’яса. За це їй загрожує відповідальність згідно із частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, про що їй вже повідомили.

Справа розпочалася після звернення жительки Любашівської селищної громади, яка повідомила поліцію про зникнення її корови. Вона стверджувала, що прив’язала тварину на пасовищі, але коли повернулася через деякий час, корову не знайшла.

Працівники поліції відразу ж розпочали пошуки худоби й встановили, що до зникнення корови причетна 16-річна дівчина. Вона здійснила дзвінок до підприємців, які займаються прийманням великої рогатої худоби, і продала їм корову, видаючи її за свою, за пів ціни – 16000 гривень. Цією дією вона завдала майнового збитку потерпілій на суму 32000 гривень.

Після збору достатньої кількості доказів, поліція повідомила фігурантці про підозру у таємному викраденні чужого майна, що передбачено частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. За цим чином, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. Слідство продовжується.