Це та сама дворічна дитина, про яку повідомляли у зведеннях поліції, що вона потонула вихідними у водоймі біля Майдану-Чапельського.

У це неможливо повірити, що Олексій, який так радів народженню цього малюка, вже похоронив з родиною дитя у понеділок.

Ну, хто не бачив, як шанований у Вінниці бізнесмен, очільник власного підприємства «Козак», яке в цьому році, нещодавно святкувало 30-річчя. О. Фурман, екснардеп та депутат Вінницької облради. Щасливий батько виставляв щоразу світлини з цією крихіткою, дружиною, випромінював щастя.

Ось рік хлопчику, ось вже ходить самостійно… Навіть спортом займається… 6 листопада Любомиру лише мало виповнитись 2 рочки…

Але він вже Ангел… Полетіло дитятко на небо…

Друзі зі «Свободи», всі, хто знав Олексія, шоковані не менше. Вони розповідають, що розділили горе свого товариша, його родини. У понеділок провели Любомирчика на небо.

— Він був його най­більшим щастям, став найбільшим горем, — діляться соратники.

Як відомо, Олексій розлучився не так давно з першою дружиною, переніс важку травму фізичну. Радів створенню нової сім’ї, цій крихітці. Недовго. Доля послала велике випробування. Як і багатьом у цій країні, де горе вже заповзає чи не в кожну домівку.

Висловлюємо щирі співчуття Олексію та Вікторії Фурманам, родині через втрату синочка Любомира. Вічна пам’ять Янголу, який недовго побув на грішній землі.

Колектив «33-го»