Дебют для клубу виявився вдалим, тепер команда думає взяти участь у всеукраїнських футзальних змаганнях.

– Чому б ні, апетит приходить під час обіду, – коментує можливість участі ФК «Яско» на всеукраїнському чемпіонаті, – каже представник команди Антон Ковальський. – Спочатку «Яско» пробував себе у міському змаганні з футзалу, тепер от гарно дебютували в обласному чемпіонаті, дасть Бог і на всю Україну заявимо про себе.

Обласний чемпіонат фінішував 24 лютого у вінницькому спортивному залі «Колос», під егідою обласної федерації футболу. На фінальний турнір було заявлено шість кращих команд Вінниччини, які відбирались за підсумками трьох попередніх етапів. Зокрема, позмагатись вдалось козятинському «Моноліту», вінницьким колективам «Техно+», «Яско» та «Балканам», тиврівському ФК «Володимир» та хмільницькому «Візиту».

У фіналі ФК «Яско», що успішно розгромив «Візит – 12:3 і «Техно+» – 7:1, зустрівся із іншим безаперечним лідером футзальної боротьби – ФК «Володимиром», що майже «в суху» розбив Балкани – 5:1 та Моноліт – 5:1. Матч був напруженим, перший тайм закінчився нічиєю – 1:1. А от другу половину гри вінничани провели більш активно і в результаті, перемогли з рахунком 4:1.

– Ми запросили до своєї команди кращих гравців з вінницького ФК «Енергетик», саме з їхньої допомогою нам і вдалось вибороти першість – зауважує Антон Ковальський.

Нагадаємо, «Яско» – вінницька аматорська футбольна команда, – дворазовий переможець вінницької Прем’єр-ліги та володар Кубку міста.

Віктор Синюк