Ми вже писали про те, що до війни одна сімейна пара свого сина назвала Нестором. І не просто назвала його на честь одіозного нардепа, але й покликала кумом. Так він став його хрещеним батьком. Тоді подарував іграшкову машину…

Але, як виявилось, в близьких друзях нині підозрюваного за зраду Нестора Шуфрича є ще одна загадкова жінка із пропискою у Вінницькій області. А саме, у селі Харпачка, що у Гайсинському районі.

І він ось так просто бере і дарує їй фірму. Звати її Тетяна Скакун.

У Шуфрича багато нерухомості та землі, хоча останні 25 років він лише тим і займався, що сидів у парламенті.

Найдорожчі активи нардепа записані на відверто підставних осіб.

Родинні активи Шуфрича можна розділити на дві групи. Перша — його власні, де власниками є або він сам, або його дружина, батько, син чи багаторічний парламентський помічник В’ячеслав Черепаня. Друга — корпоративні, де власниками є компанії, записані переважно на згаданих осіб.


За даними журналістів, у Конча-Заспі сім’я нардепа володіє чотирма маєтками, які загалом становлять понад 2000 кв. метрів нерухомості; а також землі вартістю 250 млн грн.

Один маєток оформлений за договором дарування і коштує 120-130 млн грн. Власником ще одного маєтку на 358 кв. м і 15 соток землі у закритому котеджному містечку є фірма дружини Шуфрича Катерини Майкової.

Ще одним маєтком на 300 кв. м вартістю приблизно 30 млн грн володіє син нардепа Олександр.

Ще один маєток в елітній Конча-Заспі належав компанії, заснованій батьком Шуфрича. Проте згодом ця нерухомість перейшла у власність кіпрської фірми і жінки Тетяни Скакун, яка прописана в селі Харпачка Вінницької області.

Журналісти знайшли в цьому селі хату Скакун, і її вигляд не свідчить про те, що жінка має кошти на таку дорогу нерухомість у Кончі-Заспі.

«Очевидно, що вона підставна особа», — зазначили журналісти.

Журналісти BIHUS Info знайшли у Шуфрича маєток у тимчасово окупованому Криму — по сусідству із Віктором Медведчуком.

У центрі Києва Нестор Шуфрич та його син мають шість квартир загальною площею 430 кв. м, вартість яких може сягати 130 млн грн.

Батько народного депутата наприкінці січня 2014 року став власником апартаментів в Одесі на 500 кв. метрів і двох парко-місць. Син Шуфрича у липні 2021 року купив в Одесі три паркомісця і два нежитлових приміщення площею загальною площею 630 кв. м.

Приблизно така хата у Тетяни, яку Шуфрич зробив «мільйонеркою» із Харпачки

Підозрюваний у зраді і співпраці із агентурою ворог ще на початку війни фотографував військові об’єкти, нібито для селфі…

То виходить, зовсім не для селфі!

Зрозуміло, що всіх цікавить, хто ж та таємна жінка із Харпачки, яка стала володіти таким майном на мільйони у.о.? Одразу після його арешту соцмережі стали писати, що, мовляв, це його коханка.

«Наша Таня — прототип мільйонерки з Хацапетівки», — жартують про свою землячку жителі Гайсинщини

Ми знайшли у Харпачці, селі, що за 20 км від Гайсина, її земляків.

Вони повідомили, що така жінка, Тетяна Супрун, у них дійсно проживає.

У звичай­ній сіль­ській хаті, разом з чоловіком. На коханку вона явно не тягне. І про те, що вона є власницею ось такого захмарного для звичайної селянки багатства, ще не усвідомлює.

— Це явно підставна особа. У нас є інформація, що це «продєлки» її родички, кажуть, сестри. Бо це вона там у когось з Шуфричів була чи то домогосподаркою, чи працювала на будівництві. Та і Тетяна їздила з чоловіком на заробітки…

Цю жінку вже попередили, що нею займатиметься СБУ, то вона все заперечує…

Скоріше за все, давала документи сестрі, а та вже робила всякі доручення через блатних нотаріусів…

Це, виявляється, можливо в Україні та навіть за кордоном, на Кіпрі…

Ну, так, як і нардепу, який не мав права вести бізнес.

Але у нас, виявляється, не лише народжуються мільйонери із Харпачки, але й манна з неба у формі статків на 600 млн у.о. падає на деяких депутатів.

Тетяна КВАСЮК