Чорнопіар – багатосерійний художній фільм із дермовими продюсерами і профнепридатними акторами. На цей раз проагента кгб. Так мене – і то не важно що під час існування КГБ я ще під стіл пішки ходила… Єрунда – нада замовнику видать на ура чергове лайно! А де його візьмеш – коли мою реальну біографію можна просіювати через решето! Бо ж спробувала б я, перша жінка в Україні засновник незалежної медіакорпорації, яка 25 років добряче критикувала існуючу владу хоч крок зробити в порушенні закону вправо чи вліво – не важко здогадатись – де б я була. Але ж дали команду щось плести. От і приплели як казала моя бабця сліпого до плоту. Не для них, для всіх нормальних людей пояснюю популярно – маю другу вищу військову освіту спецперекладача та спецпропагандиста. І я це повідомляла скільки себе пам.ятаю. І таку освіту мають всі журналісти профільних класичних вузів!!!. Це чисто військовий підрозділ Збройних Сил України який має за мету служити Україні і відсікати всяку дезінформацію та випереджувати її, щоб не допустити існування п’ятої колони в Україні. Цікаво, що появилась ця інфа одразу після відсічі засланих агентів Сепар ТВ до нашої газети та мого кабінету.

Не вийшло так – вирішили через сумнівний сайт. Отож, СБУ раджу ретельно перевірити новостворену контору фейків, вони ж як ніхто перевіривши списки тих колишніх агентів переконаються як ніхто – що це брехливий сайт. Переконана, там точно є слід путінських посіпак.

Шановні друзі, ну дуже вже свору моїх опонетів лякають мої рейтинги, бо ж вибори не за горами. Тому цілі штаби “мєсних” політтехнологів за кісту з барського плеча і підібрані на об’їздній журналістики, як профнепридані, запускаються на тих, кого бояться. Скажу чесно, все тому, що не дала ще добро йти далі і варитись в цьому політболоті. Бо бути в ньому лілією, тобто над ним, неймовірно важко.

Тому всі вираховують – ну на який же округ піду. А для власника цілої комнати налу я взагалі вже напевно як конкурент снюсь. І проплачений черговий сплеск чорного піару на “путінскому сайті” тому підтвердження. Тому чекайте багатосерійного серіалу! Хоча якраз ті борзописці не знають головного – в цих вузах нас якраз і вчили як із чорного піару робити білий! Отож, робіть мені рейтинги і далі.

НУ НЕ БОРЮСЬ Я ЗА РЕЙТИНГИ. Вони самі мене наздоганяють через мою професійну діяльність – порада опонентам – працюйте – на народ України – і у вас появляться!!!!

Заслужений журналіст України