Колектив “Вінницького обласного клінічного медичного реабілітаційного центру” вимагає пояснень від Соколового і став на захист звільненої директорки

Ось що вони повідомили:

– Давайте згадаємо, за що зараз бореться кожен українець… за СПРАВЕДЛИВІСТЬ та СВОБОДУ вибору.

Сьогодні увесь наш колектив хоче бути ПОЧУТИМ та закликає не бути байдужим нікому, хто може допомогти.

Ми хотіли б поділитися з вами неприємною новиною, яка стосується нашого закладу. Сьогодні, з великим сумом в серцях, ми змушені повідомити про несправедливе звільнення нашої директорки, Світлани Михайлівни Голодюк.

Світлана Михайлівна працювала у нашому закладі протягом багатьох років, а на посаді директора — протягом трьох років. За час перебування на посаді директора вона зробила неоціненний внесок у його розвиток. Вдихнула своєю енергією, потужністю, професійним менеджерським підходом та жертовною людяністю друге життя. Її невтомна праця, відданість та професіоналізм відчувалась у кожному рішенні. Під її керівництвом ми досягли значних висот у сфері медичної допомоги та реабілітації на теренах Вінничини.

Ми впевнені, що РІШЕННЯ ПРО ЇЇ ЗВІЛЬНЕННЯ є несправедливим. Світлана Михайлівна завжди виступала за інтереси нашого закладу та пацієнтів. ЇЇ необґрунтоване зняття з посади створює серйозну загрозу щодо подальшої роботи згуртованого колективу та подальшому функціонуванню центру.

МИ ЗВЕРТАЄМОСЬ до Голови обласної Ради з проханням надати пояснення щодо даного рішення. Просимо переглянути його та врахувати думку ВСЬОГО КОЛЕКТИВУ в контексті існування нашого закладу для громади та пацієнтів. Наша мета — забезпечити стабільність та надійність у наданні якісної медичної допомоги та реабілітації.

Ми закликаємо всіх підтримати нас у цьому питанні та вимагати відновлення Світлани Михайлівни Голодюк на посаді директора нашого закладу. Сьогодні, коли наші герої гинуть за права й свободи та відстоюють демократичні цінності, вважаємо, що такі несправедливі рішення роблять виклик суспільству. За що гинуть наші герої?

Будемо вдячні за підтримку!

Колектив написав звернення до Міністерство охорони здоров’я України, Олени Зеленської, Дениса Шмигаля, Віктора Ляшка, Кабінету Міністрів України, Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА, Вячеслава Соколового – голови Вінницької обласної Ради, Сергія Борзового – голови Вінницької ОДА.