У нього, як повідомляли росЗМІ, діагностували інфаркт. Виявилося, композитор міг “розхитати” здоров’я через власні вчинки.

На росТБ заявили, що Ніколаєв “загнав” себе до реанімації, адже він знав, що порушує рекомендації лікарів. Цієї зими композитор вже потрапляв до лікарні через проблеми з серцем, тоді його стан вдалося стабілізувати.

Однак лікарі говорили, що артист потрібно дотримуватися режиму та берегти себе. Ніколаєв не послухався, він одразу ж повернувся до роботи і почав “пити за любов”. Композитора неодноразово помічали в ресторанах, де він розпивав алкоголь.

Ходять чутки, що зловживання алкоголем і постійна робота “добили” і без того погане здоров’я росіянина. Тепер же його життя намагаються врятувати лікарі. Ніколаєву можуть зробити ще одну операцію, повідомляють журналісти. Однак медики переймаються, чи витримає серце артиста серйозне хірургічне втручання.

Тим часом, в соцмережах вже почали “ховати” Ніколаєва. Росіяни, обговорюючи стан композитора, висувають свої версії і пишуть:

“Він уже однією ногою в могилі, допився”

“Це його дружина молода розгодувала”

“Сам винен! Пив, а тепер від лікарів неможливе вимагають”

Композитора госпіталізували 14 вересня. Він знаходиться у важкому стані. Ніколаєв скаржився на болі в серці, його перевели до реанімації.

За даними ЗМІ, за день артисту стало ще гірше. Чи виживе він – залишається загадкою, лікарі ніяких прогнозів не роблять.