Український та російський актор, Сергій Векслер, як виявилося, з 2014-го підтримував окупацію Донбасу та Криму.

Також, він видав, що українці “повʼязані кровʼю”, бо 8 років “СМСками скидалися на вбивства дітей на Донеччині”. Весь цей час відверто проросійський уродженець України мріяв про те, щоб “українці та американці отримали своє”.

А воно ще до 2021 року включно знімалось в українських серіалах. А тепер заявляє про українців:

“Вони перебували у повному відчутті, що там на Донбасі живуть маргінали, яких треба знищити, щоби спокійно жити в Україні. Я вважаю, що захистити цих людей – це був обов’язок Росії”, – видав маячню Векслер.

Також проросійський актор років п’ять тому заявив під час сварки зі своєю мамою, яка мешкала в Києві, що “українці і американці” отримають своє. Мати путініста підтримує Україну і дуже переживає через події в рідній країні. Втім, незадовго до повномасштабного вторгнення РФ до України Векслер силоміць вивіз жінку з України.


Та вона не піддається російській пропаганді та навіть у країні-агресорці продовжує вишукувати українські новини та підтримувати свій народ:

"У нас це закрита тема. Ми це майже не обговорюємо. На щастя, споріднені почуття все одно дозволяють нам знаходити спільну мову. Бували у нас і раніше конфлікти на цю тему. Я пам'ятаю, що ще років п'ять тому сказав: "Отримайте все, і ви, і ваші американці". Був великий скандал, у маминій київській квартирі. Саме з приводу Донбасу ми схльоснулися", - розповів путініст.

Сволота! Забудьте фільми, в яких знімався цей рашист!

Векслер видав, що вважає українців і росіян "одним народом" і досі не може змиритися з розпадом Радянського Союзу. Також путініст заявив, що СРСР розпався, бо у "лихі 90-ті" РФ була зайнята тим, що боролася з криміналом і випустила з-під контролю Україну, яка "під впливом Заходу" планувала проголосити свою незалежність.

Зараз Векслер активно підтримує російських окупантів, які вбивають, ґвалтують і знищують український народ. Путініст їздить до російських військових частин і госпіталях, де дає концерти.