Після протестів і резонансу Світлані Голодюк продовжили контракт. Про це Соколовий повідомив і на своїй сторінці

– Перемога за нами!

Так колектив ” Вінницького обласного клінічного медичного реабілітаційного центру” відреагував на продовження контраку з Світланою Голодюк.

– Найкращий початок тижня, який можна було уявити. ПЕРЕМОГА за нами! Зустрічаємо нашого найкращого директора усім колективом, посмішками та міцними обіймами, – повідомили у колективі.

А голова облради Вячеслав Соколовий опублікував фото з новим контрактом Світлани Голодюк. Ось що він повідомив:

– Сьогодні провів зустріч із Світланою Голодюк – закінчився її контракт директора  обласного клінічного медичного реабілітаційного центру ветеранів війни та радіаційного захисту населення. Обговорили питання функціонування та розвитку медичного  закладу,  а також  заходи  щодо покращення надання медичних послуг. Працюємо разом далі – контракт подовжено!

Доля Ігоря Матковського та СНІД-центру поки не відома.

Призначення племінниці нардепа Мейдича на Центр не відбулось. Тому може Юлія Паламарчук буде «перекинута» у цей заклад?

Хоча є інформація, що ніби то на цю посаду має бути призначена Грабович. Екс-очільника обласного управління охорони здоров’я. Чи так це – невдовзі переконаємось.

Нагадуємо, військові ставили ультиматум голові Вінницької облради В. Соколовому до закінчення понеділка підти у відставку . Причиною стали і звільнення лікарів та призначення на посади «своїх людей».

Що буде далі – відслідковуємо разом.

Відео:

https://www.facebook.com/reel/6512028225561062

Каріна Маєвська