З понеділка через погіршення погодних умов навчання призупинено в 10 школах Іллінецького району та 25 навчальних закладах Погребищенського району. Від сьогодні не навчатимуться учні початкових класів 29 шкіл Барського району. У Хмільнику комісією техногенно-екологічної безпеки тa нaдзвичaйних ситуацій вирішено: відділу освіти Хмільницької рaйдержaдміністрaції призупинити нaвчaльний процес у зaгaльноосвітніх нaвчaльних зaклaдaх рaйону нa період з 27 по 28 лютого. Ці ж два дні не навчатимуться діти у школах Козятинського району. Тут у понеділок через негору і хворобу недорахувалися 1178 учнів, тобто 30%. Тимчасово призупинили навчання школи Липовецького району, а рятувальники розгортають пункти обігріву.

У Крижопільському районі непокояться, що захворюваність гострими респіраторними інфекціями залишатиметься високою і впродовж поточного тижня. Тому було прийнято рішення подовжити карантин у: СЗШ І-ІІІ ст. №1 та №2 смт Крижополя, СЗШ І-ІІІ ст. №1 та №2 с.Городківки, а також у школах сіл Жабокрич, Гарячківка, Павлівка, Джугастра, Левків, Соколівка (дві школи),Тернівка із 26 лютого до 3 березня 2018 року.

Ще 72 школи на Вінниччині і досі “грипують”. На карантин закриті навчальні заклади у 16 районах області. Найдовше, до 7 березня, через грип та ГРВІ призупинено навчальний процес для школярів Мурованокуриловецького району.

Люті морози не відступатимуть з Вінниччини аж до 4 березня. Про це повідомив директор Вінницького гідрометеорологічного центру Юрій Власов. А найморознішу ніч ми вже пережили. Вона була з 26 на 27 лютого.