55-річний політик зізнався, що Сандра – головна любов його життя і він жалкує про всі моменти, коли завдавав їй болю.

“Сандра – найдобріша і найрозумніша людина, з якою я маю велике задоволення бути знайомим. Тим, чого я досяг, я багато в чому завдячую їй”, – написав ексголова Одеської ОДА.

Як зазначив Саакашвілі, їм із Рулофс вдалося виховати двох грузинських синів-патріотів, і в майбутньому він зробить усе можливе, щоби підтримати Едуарда, Ніколоза та їхню матір.

“Сандра залишається головною любов’ю мого життя, тому що це була дуже велика історія любові та важлива частина моєї особистості”.

Нагадаємо, Сандра повідомила, що в них із Михеілом відбулася щира розмова, і що вони з ним більше не разом.

Як відомо, депутатка Єлизавета Ясько, яка виховує доньку від Саакашвілі, в 2021-му році говорила, що той уже був вільним чоловіком, коли в них зав’язалися стосунки. Натомість для Рулофс оголошення про їхній роман стало несподіванкою.

У 2020-му в політика народилася дитина від грузинської співачки Софо Ніжарадзе.

1-го червня у День захисту дітей 32-річна депутатка Єлизавета Ясько оголосила, що стала мамою. Батьком її первістка є колишній президент Грузії, 55-річний Міхеіл Саакашвілі, який зараз перебуває в тюрмі.

Своєму материнству Ліза присвятила зворушливий пост, у якому назвала дитину українським корінням і українським продовження її батька.