Вінницькі красуні не тільки продемонстрували свої таланти рукоділля, а й змогли виручити за картини і різноманітні вироби  46350 гривень. Всі кошти одразу були передані БФ «Подільська громада» для потреб наших бійців у зоні АТО.

Очі розбігалися від справжніх шедеврів, виставлених на аукціон. Тут і картини олійними фарбами та бісером, ікони, обереги. Стартували з початкової ціни — 300 гривень. Торгувалися в середньому до двох тисяч. Варто зазначити, що минулого року красуні теж проводили благодійний аукціон. Того разу вдалося зібрати трохи більше 41 тисячі гривень.

У рамках заходу організатор аукціону, міський Палац мистецтв, провів розіграш лотереї серед учасників аукціону. Серед призів – картини, які передали міський голова Сергій Моргунов та секретар міської ради Павло Яблонський, книги від художника Володимира Козюка, картина вінницького художника Віктора Байрака.

А вже 4 березня в театрі ім. Садовського відбудеться фінал конкурсу краси «Міс Вінниця». Розважатиме вінничан спеціальний гість – гурт Pianoboy.

Ілона ВАЛЬТЕР