Вінниця стала другим після Львова містом, якому співак показався в новому амплуа. Концертну програму “Вікна почуттів” Андрій присвятив українським Захисникам, яким допомагає донатами та бажає повернутися живими до своїх родин.

Нове амплуа – це не лише сольний виступ. Родзинка в тому, що Капраль сам написав пісні до цього авторського музичного шоу у Вінниці, яке дуже щиро зустріли шанувальники мелодійної української ліричної пісні. Сильний вокал, природня артистичність та пікардійський досвід зустрічалися бурхливими оплесками після кожного номера одного з відомої на увесь світ львівської вокальної шістірки.

– “Терція” нікуди не поділася, – розповів Андрій, – ми продовжуємо нашу спільну кар”єру. Але зараз дуже складні часи для української естради. Концертів мало, тому кожен з нас намагається самовдосконалюватись, шукати щось нове у своєму творчому розвитку. Ось так з”явилися “Вікна почуттів”. До речі, з усіх виконаних пісень лише дві написані на слова інших поетів. Одна з них на слова Ліни Костенко, якій я безмежно вдяний за велику поезії, що надихає творити красиві речі.

Вечір пройшов у “Монтблані”. Зала була переповнена. Натурально довелося доставляти стільці. Важливо відзначити, що напередодні дня українських Захисників, вінницькі підприємці вирішили половину квитків на цей концерт викупити для учасників бойових дій, які зараз проходять лікування та реабілітацію у Вінниці.

Під час концерту донатили на автівку для одного з підрозділів ЗСУ.

Анатолій Жучинський