Істина робить нас вільними. Коли зникає надія на людське життя, законність та справедливість, то інколи кажуть мудрі речі: «Винна система – треба міняти систему». Біблія каже, що ми впізнаємо людей по їхнім вчинкам. Але прості люди втрачають вищий розум, коли бояться правди. Вони вірять лише телевізору. А хтось зникає з передової саме перед прицільними обстрілами українців. Дехто взагалі їх не очікує і радіє. Хтось вважає себе Богом і не вірить в Суд, але обов’язково відповість за «котли», «обіцянки» та «добровільні» експерименти.

Але найбільші випробування тільки починаються. Українці навіть не уявляють, що їм ще підготували… Найбільше постраждає залякана та зневірена людина: «А що залежить від моєї віри?». Всевишній цінує благородство і відданість. Славу Свою нікому не віддасть. Але подивіться на провладну шахову дошку та її ієрархію. До другого пришестя Христа на цій шахівниці немає жодної самостійної фігури!

Навіть «білі» можуть виявитися вовками у овечих шкурах. Саме вони найголосніше кричать, що їх немає і бути не може. А пішаків навіть за людей не рахують. Для них це лише «фізичні особи» без прав Людини. Але ще гірше, коли самі християни лукаво та боягузливо зраджують люблячого Пастиря і Святого Небесного Отця: «Але Син Людський, прийшовши, чи знайде віру на землі?» Лк: 18: 8.

Ненажерливий звір вимагає невинної крові та масових жертвоприношень. Ще більше йому потрібні безсмертні душі, що горять у пеклі. Він живиться енергією страху, зневіри та духовної темряви. Невипадково колективний «Білл Гей» всіма силами намагається знищити ген християнства. Це сучасні технології та брудні ритуали говорячої голови диявола….

І фарисейське духовенство не молиться за мир під час війни та підливає масло у пекельний вогонь: «Не кожен, хто каже Мені: «Господи, Господи», увійде в Царство Небесне, але тільки той, хто виконує волю Мого Небесного Батька». Матвій 7:21-23. Ця воля однозначна: «Стань миротворцем, гони бісів, не вбий, перемагай зло добром!».

Молимось за спасіння сучасних апостолів, пастирів та святих отців, адже: «Від усякого, кому дано багато, багато й вимагається, і кому багато довірено, з того більше й спитають» (Лк. 12:48). Цей біблійний принцип добре відомий людям, які толком навіть Біблії не читали.

P. S. Це битва за кожну душу. Все тільки починається… Не ховай голову у пісок. Лише по нашій живій істинній вірі нас захищає Всевишній. Мене захищає Бог! Нас може визволити нас лише Господь.

Скоро — Суд! Якщо ти не бажаєш стати сліпим жертовним пішаком у пекельній грі, то прямо зараз повтори і запам’ятай кожне слово:

Бог мій Ісус Христос любов моя
Отець і Син і Дух Святий милість моя
Бог наш Ісус Христос Спаситель наш
Отець і Син і Дух Святий помилуй нас
Бог наш Ісус Христос спасибі Тобі
Отець і Син і Дух Святий слава Тобі

P. S. Все тільки починається… Це битва за душу. Не ховай голову у пісок і «не підставляй зад півням», які вже отримали вічну прописку в пеклі. Лише по живій та істинній вірі нас захищає та спасає Творець. Ніхто не переможе антихриста без Христа. Тож не втрачаємо у собі Бога.

Слава Отцю і Сину і Святому Духу!!!