Подивіться, як всі ненавидять нашу місцеву владу! А все через її рішення хапати все, загрібати все, по трупах йти, щоб «заникати»!

Щоб показати суть цього прокурорсько-бандитського міжсобойчика, наведу лише один, що називається, свій приклад.

Коли я працював заступником керівника автопарку облради, до мене прийшов його директор і сказав, що немає коштів, треба мою посаду скоротити. І її скорочують. Мене переводять на пів ставки інженера, і звідти я йду на фронт.

Як сказав мені Сірак, тоді так розпорядився Соколовий за пропозицією його заступника Толіка Ткача та Чаленка.

Мені було дивно ще тоді, бо на 4 заступники, яких ніколи не було у голови за весь час існування цієї ради, та роздування штату на 45 чи ще там скільки чоловік кошти знайшли, а мене, воїна, скоротили?

А далі я дізнався, що посаду заступника знову ввели, позбувшись мене. Але так трудовлаштували кореша заступника голови?

І знаєте, чим він став відомий? Бо, як повідомляють місцеві блогери, засвітився у скандалі із водінням авто п’яним за кермом.

Що, Сірак, Соколовий, Ткач? Такі кадри вас більше влаштовують? Ніж воїни? Бо це ж ви прикрили ср… ще одному блатному, щоб не йшов на фронт.


Почув про скандал із лікарнями, про просування племінниць на керівні посади, ці договорняки... Хлопці, ви що — не бачите реальності? Правильно люди зробили, що проти вас повстали.

Бо ці ваші договорняки вже просто всюди стирчать.

Я хочу запитати «монголят», що сидять у раді. Подивіться, які накачані молодики: такі, що аж страшно. І я знаю, звідки вони такі...

Тому запитую: а коли покажуть приклад і підуть на фронт, як я разом із сином Владиславом?! Мені керівник мій прямим текстом заявив, що йдуть на фронт воювати тільки придурки. А розумні люди і волонтерити можуть.

Та тільки я знаю, як вони волонтерять — використовують своїх підлеглих у ролі вантажників гуманітарки, яка приходить від небайдужих людей з-за кордону. А вони собі політичний імідж роблять. Ганьба!

І ще скажу, що там, у тих гаражах, зараз ці наші «земні божки» собі на халяву іномарки ремонтують, іншим — за бабло в кишеню. От так і передайте, що нам люди тут про них правду доносять, а не прикрашену. І коли ми прийдемо з окопів — з усіх спитаємо.

Ще хочу запитати Соколового: а де той батальйон прокурорів, про яких він згадував? Які розібрали собі землі половини області? От цікаво: в нього її найбільше чи є ще хтось із прокурорських, більш «ушлий»?

Що ви зробили за ці роки, доки ми воюємо? Сколотили ось цей ганебний общак із гнилих прокурорів і таких же бандитів?! Підібрали замараних корупцією чиновників, на яких вже клейма немає де ставити?

Чим ви відзначились?

Скажіть, це ради? Це посміховисько, а не ради! Ось чому вас так ненавидять люди! Готуєтесь знову йти у владу? Готуйтесь! Легше буде таких, як ви, «на виду» знайти…

Як вас запитають про все — скаже кожен із моїх бойових побратимів! А їх мільйони! Це щонайменше, що я хочу вам передати.

Григорій Зозуля,
воїн, з-під Бахмута