Бо її донька збрехала, що та вкрала гроші. Синці на руках, психологічний розлад, який діагностували у дитини.

Вона  не може нормально навчатись! їй завдали моральних і фізичних травм. Але слідчий А. Бровко незаконно справу закрив. Через суд лише днями ми її поновили. Склалось враження, що правоохоронці в Гайсині хочуть все звести до адмінки зі штафом у 170 грн для цієї матусі?

У воєнний час за всі злочини, особливо насильство над дітьми, мають каратись за всією строгістю закону. То чому  у гайсинській поліції таке беззаконня?

Моя семирічна донька Соля відпочила у своєї бабусі у Гайсині. Потоваришувала з  сусідськими дітьми. Раптом сусідня дівчинка вирішила її обмовити – мовляв, це вона вкрала кошти у них вдома! Це був дитячий  булінг! Далі розпочалось реальне насильство дорослих. Бо виявилось, що донька сусідів просто так вирішила сперти  свою вину на мою дитину. Коли про це дізнався від мого чоловіка батько, то покарав ту дівчинку. Але далі дивно вчинила її мати Альона. Вона  перестріла мою доньку і почала її тягти за руки, так, що залишились синці. А на словах погрожувала прибити… Бо ж, мовляв, її доньку покарали через моє дитя.

Скажіть, ну не якийсь серіал жахів?

І все це мала витримати моя донька. Їй було нанесено удари тією самою сторонньою особою Альоною. Вона чомусь вирішила, що їй все можна, бо її чоловік військовий.


Вона схопила дитину за руку на вулиці і тягнула в бік свого будинку. Якби свекруха не побачила, то невідомо, які наслідки були б.

У результаті цього насильство у дитини синці на тілі і важка психологічна травма.

Про це засвідчує офіційний висновок психолога.

Щоб припинити ці знущання дорослих над дитиною, ми звернулись до поліції.

Але правоохоронці м.Гайсина чомусь всіляко перешкоджали і не мали бажання захищати інтереси дитини.

Навіть направлення на судово-медичну експертизу відмовився дати (поліцейський Шарандак).  До нас кричали, неналежним чином поводив себе поліцейський, що вислуховував. Нам довелось з допомогою адвокатів фіксувати  тілесні ушкодження дитини.

Де таке бачено, щоб поліція не допомагала, а першкоджала? Лише через тривалий час, завдяки розголосу даної ситуації, нам вдалося відкрити кримінальну справу і внести відомості до ЄРДР.

Не повірите, але тоді це здавалося неможливим!

Батько погрожував моєму чоловікові по телефону (маємо запис розмови).

Слідчий не мав бажання та мети в повній мірі захистити права дитини, а саме стаття, по якій він провадить справу, не відповідає дійсності. І цьому є підтвердження в протоколах допитів.

Психологічний стан дитини на сьогодні потребує роботи зі спеціалістами (в деталі не вдаватимуся, щоб не зашкодити безпосередньо дитині).

Ми звернулися до психолога і маємо висновок про стан дитини, який не було долучено до справи. Чому?

14.08 слідчий Бровко просто взяв і закрив справу! Без направлення до суду, не повідомивши ні нас, ні адвоката! 12.09 було призначено суд з поновлення кримінальної справи.  03.10 її поновили через суд.

Ми діяли в межах закону, але закон в Гайсині не працює?

Ганна Шпак,
мати потерпілої Солі