Цьогорічний маршрут «Корабля» проходив через Індію, Шрі-Ланку й повертався до Японії.

– Пів року тому, від президента асоціації https://goo.gl/E7cZoX в Україні (https://goo.gl/SwRpCj) Ярослава Кучера до мене надійшла пропозиція поїхати в Індію зустрічати японську команду, щоб заявити, що Україна готова продовжувати співпрацю різних культур, а також готова разом покращувати лідерські та управлінські навики через культурний обмін молоді різних країн, як то було минулого року. – розповідає Світлана Ярова. –Я з радістю доєднались до заходів Програми, щоб презентувати Україну представникам різних країн світу, що беруть участь у проекті цьогоріч. Маємо надію, що ми справили позитивне враження на організаторів, а отже наступного року наша країна знову зможе взяти участь в «Кораблі молодих лідерів світу».

Зі слів, вінничанки, японці були здивовані тим, що українці проробили такий довгий шлях для зустрічі «Корабля». Під час зустрічі, представники України вручили організаторам заходу напам’ять українські сувеніри.

– Щиро надіюсь, що наступного року 12 щасливчиків з України зможе офіційно долучитись до такої крутої міжнародної Програми. – ділиться сподіваннями Світлана. – Україні це дійсно потрібно, адже ми мусимо рівнятись на кращих лідерів світу.

Українці провели в Індії два тижні, весь цей час їх супроводжували індуси, що також беруть участь в цьому проекті.