У ДТП з автобусом біля Венеції загинула українська чиновниця.

Однією із загиблих у жахливій автокатастрофі, яка сталася поблизу популярного серед туристів італійського міста Венеції, була співробітниця Державного агентства водних ресурсів Ірина Пащенко.

Про це повідомили у четвер, 5 жовтня, на Facebook-сторінці відомства.

Загибла працювала на посаді начальниці відділу водних відносин та ведення водного кадастру Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів. Про неї відгукуються як про чудового професіонала та світлу людину.

Італійські ЗМІ повідомляють, що загиблій було 30 років, родом вона із українського міста Слов’янська. Разом із двома подругами вона поїхала у туристичну поїздку під час відпустки. Усі троє загинули.

Раніше повідомлялося, що італійська влада ідентифікувала кожного з 21 загиблого у ДТП з автобусом поблизу Венеції. Серед загиблих в аварії виявилося дев’ять українців. Ще п’ятьох українців з місця аварії госпіталізували.

Нагадаємо, 4 жовтня біля Венеції туристичний автобус, який повертався до кемпінгу, впав з естакади, з 10-метрової висоти на залізничну колію і загорівся. У ДТП загинула 21 людина, серед яких були й діти.