Шерон зізналася, що їй стало зручніше публічно говорити про те, що тоді насправді сталося.

22 роки тому актрисі давали 1 відсоток шансів на вживання після 9-денного крововиливу в мозок. Це був період її успішної кар’єри та щасливого особистого життя. За кілька місяців до цього вона зі своїм тодішнім чоловіком Філом Бронштейном усиновила першого сина Роана, якому зараз 23 роки.

Відтоді Стоун, як відомо, усиновила ще двох дітей: синів Лерда, 18 років, і Квінна, 17 років.

Довгий час я вдавала, що у мене все добре. Мені потрібно вісім годин безперервного сну, щоб мої ліки для мозку працювали, щоб у мене не було судом. Тому мене наймають як людину з інвалідністю, і через це мене нечасто беруть на роботу. Це те, з чим я маю справу протягом останніх 22 років, і лише зараз я відкрито про це кажу”, – зізналася актриса.


Після цього інциденту Стоун пережила розлучення (у 2004-му) та кар'єрний занепад. Голлівуд перестав її кликати.

Згадуючи свій процес відновлення, Стоун каже, що заїкалася і погано бачила. Також тривалий час актриса страждала від втрати пам’яті.

"Я втратила все. Я втратила усі свої гроші. Я втратила право опіки над своєю дитиною. Я втратила свою кар’єру. Я втратила усі ті речі, які допомагають почуватися справжньою особистістю та відчувати життя", - поділилася Шерон.

"Я так і не повернула більшу частину цього. Але я досягла тієї точки, коли я прийняла це і коли я визнала, що мені достатньо того що є", - підсумувала Стоун.

Нагадаємо, останнім часом Шерон Стоун захопилася живописом і навіть мала персональну виставку.