Каже, що від роботи отримав максимум задоволення, а головне — досвід. Адже не кожному вдається попрацювати із королями сучасної поп-музики.

– Насправді все відбулось максимально просто. Мене запросили на кастинг і я його пройшов. Цікавим було місце зйомки, але поки що це таємниця, – розповів журналісту Михайло Килимчук. – Але це наша рідна Україна. Окрім таланту Макса Барських, мене приємно вразив режисер кліпу Алан Бадоєв. Він надпрофесійний. Невдовзі на телеканалах глядачі зможуть побачити нашу роботу, яка точно стане хітом цієї весни.

Додамо, що Михайло Килимчук відома постать серед вінничан. В 2016 році він спробував свої сили у відомому шоу «Танцюють всі» та потрапив у сотню найкращих танцівників країни, а згодом і ТОР -24. Втім, на цьому хлопець не зупинився і в минулому році став фіналістом російського телешоу «Танці-4». Нині ж студент Вінницького технічного університету започаткував у нашому місті проект “Show Me What You Got” та займається роботою з артистами шоу-бізнесу у різноманітних формах.