Заявила вже відкрито, що вела 6 років підпільну боротьбу проти України! В столичному вузі!

Уявляєте яку культуру вона викладала у столичному вузі

Колишня професорка Національного педагогічного університету ім. Михайла Драгоманова Євгенія Більченко, яку підозрюють у держзраді, опублікувала фото з автоматом на фоні російського прапора, тим самим відкрито підтримавши війну РФ проти України.

У серпні 2022 року колишній викладачці НПУ імені Драгоманова і професорці культурології Євгенії Більченко висунули підозру у державній зраді та вербуванні коригувальників.

У своєму Telegram-каналі колишня викладачка нині чітко висловлює свою прокремлівську позицію. Наприклад, 3 жовтня вона була у тимчасово окупованому Мелітополі, заявивши, що її “Україною” сильно пришибло”.


Також в одному з дописів вона фактично зізнається у тому, що "вела підпільну боротьбу проти України":

"Що я робила "ці дев'ять років"? Робила те, на що зараз усім наср*ти, і мені, чесно кажучи, теж. Три з них були шизануті, решту шість вела підпільну боротьбу проти України, в умовах повної ізоляції, без підтримки, без ін'єкції славою та почестями, всупереч усьому, слава Богу, напрацювала у них на держзраду, чого й іншим бажаю. Ну що ще сказати... Служу народу Росії".

Більченко також заявила, що живе у Росії вже другий рік і "ні про що не шкодує".

Зазначимо, ексвикладачка столичного вишу і до повномасштабного вторгнення РФ проявляла антиукраїнську позицію. Зокрема, на початку 2021 року  професорка культурології назвала Україну "американською колонією".