Що можна  тероризувати, гвалтувати, вбивати, мародерити, брати заручників, каструвати, відтинати голови… і навіть кувалди  присилати депутатам ЄС, мовляв, ждіть, і ваші розтрощимо! Вмовляли?

То тепер пішло, поїхало… коли одним терористам можна, проковтнули, пальцем помахали, щось там заборонили, пригрозили… то ось вам і другі! Ізраїль – це айсберг! За ним як за ОРДЛО Іран! А далі талібани, хізбули, алькаїди… ну і всюди, вже традиційно, стирчать звьозди! Так, ті самі кремлівські! Світе, ти що не зрозумів, що маєш ще лише мить, доки іранці з допомогою рашистів не мають ще  ядерної зброї ( добре, як не мають…)

А там, кажуть, вже і вуха Китаю стирчать!

Тому! ООН має прийняти рішення РОЗБОМБИТИ всі військові заводи у терористів та країн, які їх спонсорують. В рашці в т.ч.

Прислухатись до пропозиції України і позбавити рф ядерної зброї. Її не має бути у жодного  терориста. Лідерів всіх терористичних країн та рухів знищити як особливо небезпечних осіб, що загрожують існуванню Землі!

Лише так ООН зможе поставити на місце любителів «спецоперацій»і запозичення терористами рашистських інструкторів та військових!

Подивіться, скільки схожого в Ізраїлі з Україною…

А щоб було взагалі ясно – ХАМАС підтримала Сирія. Ще вчора, одразу! Скажіть, ручний путінський слуга Ассад хоч крок зробить без нього? Він же лише завдяки рф тримається і топить у кривавій війні власний народ!

А Ізраїлю сувора наука – це коли одна рука пуйла дружньо махала, а інша терористам допомагала розпочати війну з ними.

Для переконливості:

– Жоден союзник ХАМАС, за винятком рф , не має досвіду застосування дронів-бомбардувальників проти сучасних танків. Тільки росія могла навчити ХАМАС цьому, — німецький політолог.

Світ має покінчити з терористами. Але не вмовляннями, а ліквідацією. І що хамасівські, що рашистські – вони  однакові! І нищити їх також треба однаково! ООН – дій! Доки не пізно!

Слава Україні! Перемоги Ізраїлю.

Тетяна Редько