Учасницям заборонили використовувати навіть блиск для губ, повідомляє Daily Mail. Важливою умовою була відсутність будь-якої косметики, зокрема тінь, тональних основ, ефектних помад тощо.

Судді оцінювали природню красу конкурсанток, етичні цінності, таланти та вміння. Переможницею стала 26-річна медсестра-стоматологиня Наташа Бересфорд, яка отримала титул “Міс Лондон-2023”. Вона обійшла інших 18 жінок, які боролися за це звання. Бересфорд буде боротися за корону Міс Англія.

Бересфорд родом із Шеффілда, але два роки тому перебралася до Лондона, щоб працювати у Королівській лондонській стоматологічній лікарні у відділенні проєкту “Зубна фея”, де лікують дітей під загальним наркозом.

Вона була в Уганді з волонтерською місією від організації Dentaid, яка надає безоплатну стоматологічну допомогу особам, що цього потребують. Наташа встигла допомогти понад 1300 пацієнтам.

Бересфорд вважає свою роботою корисною та планує зайнятися рентгеном зубів, а також хоче навчати людей правильної гігієни порожнини рота.

Друге місце дісталось студентці інженерного факультету, 23-річній Афрозе Амін.

На третьому місці – помічниця бухгалтера та модель Темі Адеємі, якій 26 років.