Слава Ісусу Христу! Сьогодні хочу з вами поділитись своїми почуттями, тими на жаль неприємними емоціями, які сьогодні наповнили мою голову. На жаль і вчора і сьогодні ми нашою Оратівщинною хоронили двох молодих полеглих наших воїнів героїв. Сьогодні так співпало, ми з ранку з однією матір’ю нашого захисника, поїхали в Оратів щоб відправити йому посилки, зустріли там же полеглого героя Максима з Чернявки, і разом із похоронним кортежом їхали на похорон.

Жодний водій не обганяв цей похоронний кортеж, який супроводжувала поліцейська машина, і лише ” піп руської церкви” з Скоморошок Григорій з водієм, на всіх парах пообганяв всіх і поспішив напевно по дуже важливих справах.

Я просто не розумію чим вони керуються у житті, у них цих прихильників руського міра не має ні моральних ні духовних цінностей, зокрема до наших полеглих воїнів. Це справжнісінькі ждуни, які чекають певного часу , але ми їм не дозволимо. Достатньо вже глумитись над українцями і над нашими воїнами. Шкода що відеореєстратор в цей час був вимкнений. А громади де ці ждуни сидять, вже нарешті прозрійте, відкрийте вже свої очі. Слава Господу Богу і Слава ЗСУ

Володимир Лучин

Фото ілюстративне