Його історії про отруєння Ющенка, мега-премію за видуманого 9-річного наркомана і Порошенка на концерті Винника у Вінниці шокували, смішили та вчили як працювати професійно, правдиво і без фейків…

– Знаєте, яка була із мною історія? Я прийшов ввечері додому і відкрив на свою голову стрічку новин та читаю «Порошенко відкрив концерт Олега Винника у Вінниці!» та повірив їй!!!, – розповів колегам та студента вінницьких університетів  Андрій Куликов. – Як я на неї потрапив? Бо по-перше відслідковую як команда Винника із нікому не відомої ще пару років тому людини зробила «зірку»! І він на обкладинках всіх журналі під заголовками «Одкровения секс-символа!» По-друге, забиваю тег «Порошенко», щоб дізнатись по дії нашого Президента за останній день і години… І тут таке!

Скажу чесно – повідомлення, що «Петро   Порошенко відкрив концерт Олега Винника у Вінниці!» застукало мене зненацька… Бо я був готовий сприйняти його за правду! І кілька хвилин я перебував в ілюзії, що це ПРАВДА! Бо коли я почав читати в Інтернеті це повідомлення там білим по чорному було написано, що «Президент із букетом квітів піднявся у Вінниці на сцену, вручив його Олегу Виннику і мало не почав йому підспівувати…» Щось таке! І ще деталь на користь – це правда був у підписі в кінці дуже схожого на оригінальні матеріали «Прес-служба  Олега Винника…»

І я спершу повірив, хоча це була пародія на правду. Хороша пародія! Все викрилось,коли мої колеги вказали на сайт, де вперше було поширено цю сенсаційну новину. Він був ненадійним джерелом інформації… Тому мене вчили і я вчу – підтвердження правдивості інформації до її оприлюднення в вашому ЗМІ має бути від двох і більше не пов’язаних джерел, яким ви довіряєте. Бо Брехня вбиває… А світ хоче знати правду!