Юні волонтери працюють на Перемогу, не покладаючи рук, проте потребують невеликої допомоги вінничан. Редакція газети “33-й Канал” також надала учням бувші в користування УПСи, з яких вони виготовили потрібні воїнам речі.

Вже другий рік, як молоді умільці з Вінницького технічного фахового коледжу розгорнули справжній волонтерський цех. В лабораторії закладу у вільний від навчання час трудяться студенти різних курсів та спеціальностей: молодь збирає сонячні підстанції, павербанки та інші корисні електроприлади для наших військових.

Допомагати захисникам вирішили через 2 місяці від початку повномасштабного російського вторгнення. За словами викладача фізики у коледжі Олексія Грабенко, який тоді уже активно волонтерив в іншій установі, ідею тоді підтримали аж 68 студентів. Наразі, навчаючись у другу зміну, хлопці та дівчата готові приходити в лабораторію о 9 ранку і паяти, збирати, запаковувати…

Якщо у вас є бувші у користуванні УПСи, передавайте до коледжу. З них умільці зроблять зарядні пристрої для бійців на фронті.