Повне спустошення, нестерпний біль… і ненависть. Війна продовжує забирати цвіт нашої громади – молодих, активних, найкращих… та приносити горе в наші оселі.

11 жовтня свій останній бій прийняв наш земляк, солдат частини А 0853, молодий Герой, МАЗУР Роман Тарасович, 1996 р.н., уродженець с. Комарівці. Він захищав рідну землю від 2021 року.

Молодий Воїн поліг смертю хоробрих, до останнього залишаючись вірним військовій присязі на посаді сапера інженерно-саперного відділення.

Роман міг би щасливо жити, продовжувати бути люблячим сином, гарним товаришем, успішним молодим чоловіком, якби не проклята війна… Війна, яка без запрошення увірвалася у наше з вами життя, війна, яка змінила долі мільйонів українців, війна, яка залишила ще одну сім’ю без найріднішої людини.

Глибоко сумуємо з приводу тяжкої втрати і висловлюємо щирі співчуття родині Героя, який поклав своє життя на вівтар свободи і незалежності нашої держави.

Наші безстрашні захисники воюють у надважких умовах, чоловіки і жінки героїчно жертвують своїм життям заради виживання цілої країни.

Барська громада вдячна кожному, хто захищає рідну землю від загарбників, хто оберігає дітей свого народу від поневолення. Кожен такий воїн, як і наш новітній Герой, – наш безцінний скарб і національна гордість. На жаль, на шляху до відновлення миру, справедливості й правди ми втрачаємо найкращих, але ніколи не забудемо їх подвиг заради життя кожного з нас.

Доземний Тобі уклін, молодий Герою! Вічна слава і пам’ять Лицарям світла, які тримають нам небо…