Я ніхріна не арістовічждановсвітан чи якась там інша зручна говоряща голова, запам’ятайте будь ласка цей пост, і не говоріть потім, що Ви цього не знали, не бачили, не читали і Вам казали їхать на шашлики.

1) З Авдіївки зараз зроблять сакральне друге Дебальцеве, другий Сєверодонецьк, другий Бахмут.

2) Незабаром розпочнеться АТО версії 2.0 договорняки, переговори, заморозки.

3) +/- років за 5 відбудеться другий похід на Київ. І буде він відбуватися по сценарію Грозного середини нульових.

Що маємо зробити?

1) Тотальний захист кордону напівколом по всій території починаючи від кордонів з Польщею, закінчуючи Придністров’ям. Це на кожному відрізку знаходиться визначена бригада, яка знає свою зону відповідальності. Купити, родити, зробити, вкрасти той залізний купол для нашого неба!

2) Перестати займатися х..йньою, обіцяти обіцянки, гратися в політіків, прізідентів, великих полководцов, геніїв міра, і прочіх зампоніх..ям. ПЕРЕСТАТИ, Б…ТЬ, ПИ…ТИ ГРОШІ ЯКІ ДАЮТЬ ІНОЗЕМНІ ПАРТНЕРИ!

3) Створити інститут репутації. Щоб не було більше ахів-охів, хтось там корупціонєр, а такий був порядний чіловек. Якийсь х..й з Укрзалізниці поставив собі заробітну платню в 9 мільйонів гривень в місяць. Х..й з Укрзалізниці в кабінеті і на мерседесі, в місяць має обходитись платникам податків як 70 бійців на фронті які що дня ризикують життям і здоров’ям, виборюючи нашу перемогу?! Вибачте, але не може хтось в країні в якій війна отримувати більше ніж військовий на фронті!

4) Воєнна підготовка всього без виключення населення. Спрощення отримання зброї для цивільного населення!

Це все не має бути десь колись, це все на позавчора

Це якщо дуже грубими мазками і короткими тезами.

Хлопчики прийдуть порядки наведуть – НІТ! Хлопчики хочуть прийти там де порядок наводився і підтримувався за час їхньої відсутність.

Всі будуть служить – НІТ! Мені вчора вже заявляв один, у мєня белий білет, ти мне нічего не сделаєш…

Та ми, та їх, та как щас, та шо там оні – ніт! Якщо кожен не стане міцним мов камінь, з якого будують фортеці – фортецю під назвою Україна. Тією фортецею за яку готовий іти до кінця.

Політікі рішат – ніт! Ніхто за Вас вашу безпеку, безпеку ваших нащадків і безпеку вашої країни вирішувати не буде.

Я +/- розумію що і як буде, і хоча це ні разу не оптимістично, наразі думки такі, що нічого з переліченого не відбудеться. Буду дуже радий якщо помиляюся…

Олександр Морозов