Але не спати ночами та змінювати підгузки немовляті – це не до нього.

Це 80-річна кінозірка чесно дав зрозуміти у інтерв’ю The Guardian.

Джія народилася, коли її татові йшов 80-й рік

На запитання, чи вже легше, коли для тебе це не перша, а, як у випадку Роберта, сьома дитина, актор запевнив, що не легше.

“Є як є. Це нормально. Я маю на увазі, я не виконую тяжку роботу. Я поруч, я підтримую мою дівчину. Але роботу виконує вона. І в нас є допомога, що дуже важливо”.

Тим не менш, Де Ніро запевнив, що насолоджується батьківством.

“Із маленькою дитиною інакше, ніж із моєю 11-річкою. Ніж із дорослими дітьми. Ніж із онуками. Все інакше”.

Говорячи про свої плани на наступні кілька років, Де Ніро анонсував серіал, який вийде на Netfix, а також відверто зазначив: “І продовжувати жити”.

На думку актора, про це людина думає в будь-якому віці, а в його і поготів.

“Ти більше думаєш про час. Кожне літо, кожна нова пора року, будь-що, ти кажеш: “Що ж, я використаю ці кілька місяців літа, щоби побути з моїми дітьми, моєю родиною.” Я не можу чекати наступного – я не знаю, що станеться. Тож кожна річ стає більш важливою. Все, що я роблю, з розумінням часу, є важливим. Що би я не думав зробити через два роки, це краще зробити зараз”, – зазначив Роберт.

Як відомо, з мамою маленької Джії, Тіффані Чен актор познайомився на зйомках фільму “Стажер”. Свого роману розлучений Де Ніро не афішував і вперше з’явився з пасією на парадному хіднику вже після народження їхньої спільної доньки.

Як відомо у 83-річного Аль Пачіно також народилась донька. Він розійшовся із 29 річною пасією через 3 місяці після народження дитини.

Аль Пачіно і 29-річна Нур

Італійський дизайнер Роберто Каваллі оголосив про народження шостого нащадка. Сина 82-річному чоловікові подарувала 38-річна подруга, шведська модель і колишня Рlaymate Сандра Нільссон.

Радісною новиною гордий татусь сам поділився під час інтерв’ю журналові Novella 2000, пише Ace Showbiz.

Роберто Каваллі