– Невже в нашому місті немає місця для проведення даного турніру. Є два парки, є площа Героїв Небесної Сотні. Коли ми добивались місце для встановлення Стіни памʼяті, нас запевняли , що на площі Тараса Шевченка не будуть проводитись всілякі веселощі, музичні виступи. Можливо у якоїсь родини в цей день буде роковина загибелі дитини, вона прийде туди, щоб побути на самоті, а на разі там будуть веселитись громадяни, це неповага до памʼяті наших Героїв, – обурюється мати загиблого сина Тетяна Божок

– Пропоную 21 жовтня о 10.00 всім членам родин загиблих Героїв зібратись на площі Шевченка і завадити проведенню цього турніру. Є багато інших локацій. А це місце не для розваг, а для вшанування пам’яті!!! – пропонує Ірина Білік.

Чи дослухаються до протестів рідних, загиблих воїнів? Перенесуть захід в інше місце? Переконаємось невдовзі. Звертаюсь до Вадима Кудіярова, якого знаю особисто, багатьох інших організаторів. Може все-таки зміните локацію – бо справа благородна. Але якщо вона робить боляче матерям, дружинам, батькам загиблих, які й так живуть з вирваним заживо серцем, то ТРЕБА ОБОВ’ЯЗКОВО підти їм назустріч. Шановні чиновники, а ви чим думали, коли саме тут концерт  планували, біля Алеї  загиблих Героїв, яких нещодавно привезли на щиті?

З повагою до мудрих,
Тетяна Квасюк