У Росії назвали передачу Україні американських ракет ATACMS “грубою помилкою”, пригрозивши “найсерйознішими” наслідками.

Посол Росії в Сполучених Штатах Америки Анатолій Антонов в коментарі РИА Новости сказав, що США нібито продовжують підштовхувати до прямого зіткнення НАТО з Росією.

“Рішення Білого Дому про направлення українцям далекобійних ракет – груба помилка. Наслідки цього кроку, який навмисно переховувався від громадськості, будуть носити найсерйозніший характер. Вашингтон послідовно веде лінію на повне згортання двосторонніх відносин”, – сказав посол журналістам.

При цьому він запевняє, що передача ракет нібито не зможе вплинути на розстановку сил на фронті.

Тобто, виходить, що країні-терористці можна завозити з Ірану тисячі дронів-камікадзе та ракети. І північно-корейські боєприпаси їм теж можна завозити тисячами контейнерів. Також міжнародні експерти не виключають, що путінський режим уже отримує відповідне озброєння від Китаю. Якби ще Еритрея випускала ракети, то і від них би божевільний диктатор не відмовився.

Бо директора кремля і всю його агресивну рашистську свиту тішить, як щоночі це все смертельне залізяччя прилітає по мирних українцях. Вони насолоджуються картинами наших розбомблених міст, осбливо житлових будинків. А ще більша для них радість, коли під завалами розтрощених ракетами та дронами будівель опиняється побільше українських людей: жінок, дітей, бабусь та дідусів.

Маніакальне бажання знищити всю українську енергетичну інфраструктуру, заморозити і зморити голодом український народ мокшани чомусь вважають абсолютно нормальним. Саме для цього їм потрібні ракети та дрони від таких самих терористів, як самі. А Україні, котра захищає свою незалежність, свою територію і свій народ, бачите, не можна передавати ефективну зброю, бо “будет хуже!”

А куди вже гірше? За 600 днів війни рашисти зруйнували десятки міст та сіл, сотні підприємств, лікарень та учбових закладів, вбили сотні тисяч людей, замінували тисячі гектарів родючих земель., зруйнували екосистему, змусили мільйони українців тікати від “російського визволення” до Європи. Другий рік безпричинно окупанти знищують велику європейську країну за допомогою іранського, північно-корейського, білоруського і Бог зна чийого ще озброєння.

І при цьому гопники, коли припікає, кричать на увесь світ, що Україні не можна передавати аналогічну зброю для оборони від агресивного маніяка, котрий повністю ігнорує міжнародний правопорядок.
Боляче від того, що оце божевільне масове сафарі бункерного воєнного злочинця так і не отримало рішучого осуду всієї цивілізованої спільноти.

Прикро, що так нерішуче надають ефективну зброю Україні західні партнери. Хоча, здається, уже всі зрозуміли, що подальше загравання з країною-спонсором міжнародного тероризму, яка навчилася шантажем та новими воєнними конфліктими в світі досягати своїх агресивних забаганок, призводить лише до подальшої ескалації на всіх континентах. І нічого доброго крім руйнувань, смертей, криз та деградації слабших країн, така зовнішня політика агресора не приносить.

І якщо вже Господь вибрав Україну для того, щоб зупитити це рашистське безумство, їй потрібно дати негайно дати найефетивнішу зброю і в такій кількості, щоб раз і назавжди вгамувати імперіалістичні амбіції відсталих від сучасного життя диктаторів та направити мізки зазомбованим нами народам.

Анатолій Петраченко