Це речовий дуже популярний базар.

Почали торгуватись біля палатки джинсів. Коли дійшли до вигідної вартості, вже хотіли купувати. Але Мурад зупинив і почав ще збивати вартість. Знав реальну ціну. І раптом продавець як зірветься… починає показувати руками на мене і щось кричати.

У мене на шиї був хрестик…

Потім Мурад розповів, що так він йому дорікав і погрожував, мовляв, пожаліється муллі, що він не підтримує «брата по вірі», а став на бік християн, іновірців і допомагає їм…

А це, за мусульманськими звичаями, гріх…

Ось основна мета невидимого режисера війни ХАМАС проти Ізраїлю: об’єднати мусульман світу підтримувати своїх.

Ну, це ж ясно як білий день, що терористичне угруповання, яке нараховує максимум 20000 бойовиків і є лише маленькою частиною громадян Палестини, не могло без таємної підтримки і далеко йдучих планів розпочати це воєнне безумство. ХАМАС зробили «приховані режисери» сакральними ка­мікадзе для того, щоб підбурити весь мусульманський світ на підтримку. Саме знаючи про вимоги Корану «захищати братів по вірі». Добре, що є ще серед мусульман протистояння між сунітами та шиїтами…

Це, без перебільшення, диявольський задум — бо чим більше буде жертв, а вони будуть — тим більше буде лунати пропаганда про вбивць «братів мусульман»… Вже очевидно, що це будуть американці. Бо ж без США, подивіться на карту, проковтнути маленьку горошину Ізраїль у великому оточенні мусульманських держав — питання часу.

А чиї вони ще союзники? Без кого рф так само могла б зробити з Україною? Ось саме на Землі обітованій зараз і намагаються розіграти найважливішу партію війни в Україні.

Як? Щоб в ООН скосити ось такою мусульманською солідарністю більшість країн, які підтримують Україну, яка є союзником США.


Щоб побачити вуха режисера цієї дияволіади, варто згадати, що путлер, ще працюючи в Німеччині, мав зустрічі саме із палестинськими терористами. Давня дружба… і ось вже тепер проаналізуйте, скільки разів ватажки ХАМАС були у нього. Ось що їх усіх поєднує з Іраном, Сирією, Ліваном… Вогнище розпалюється. Палії підливають масла у вогонь. Думаєте, так просто саме в цей час путлер поїхав до Китаю?

Була шокована, чесно, мітингом на підтримку хамасівців у Йорданії. Начебто союзній із США… Аж ні — і там бажаючих «підтримати братів по вірі», навіть головорізів, ого скільки! А буде така більшість – вже мало який лідер мусульманських держав підніме ру­ку на підтримку України. Якщо не проти — то утримається.

Подивіться, як намагаються Сирію та Ліван втягти проти Ізраїлю. Тобто мінімум з трьох сторін Ізраїлю, що має територію роз­мірами як одна наша область, може, і доведеться прий­мати бій… Вже й афгансь­кі таліби заявили, що готові йти воювати до Ізраїлю. Просили Іран їх пропустити. А останній взагалі заявив, що готовий руки цілувати хамасівцям. Але каже – «ні при чому». Ага, про те, що «не постачає «шахеди» до рф», скільки чули брехливих заяв?

Ось скільки йорданців вийшло підтримати «братів по вірі»… навіть головорізів

Отож ті «вуха, що стирчать», треба негайно відрізати. Бо з хамасівцями ізраїльтяни справляться швидко… а ось з цими головами дракона — не дай Боже збутись тому задуманому плану.

Що там у мріях тих недодєланих імператорів з вавками в голові і ядерними валізками в руках? Їм треба побільше вогнищ війни, побільше крові і шоку. Побільше взаємної ненависті! Щоб нейтралізувати та вимотати США і союзників. Зараз будуть «добивати» рейтинг Байдена, щоб знаєте хто прийшов.

Як альтернатива — пропозиція обміну: Ізраїль на Україну. Не приведи Господи. Тому війни і в Україні, і в Ізраїлі треба закінчувати швидко і переможно. Успіх цього — в рішучості союзників дати всю зброю, яку попросимо. Пів року запізнення з поставками, нерішучість союзників – і виросла така лінія оборони рашистів, яку світ не знав! А що ще може вирости за рік?

Але це лише дія друга цього сценарію, написаного, можете не сумніватись, у Кремлі. Що вони хочуть зробити далі — в наступному номері.

Тетяна РЕДЬКО