Схоже, що Євген Клопотенко з “МастерШеф” готував смачну курку в медовому соусі до весільного столу. Бо в цей же час він заінтригував підписників весільною світлиною.

На ній кухар позує біля одного із РАЦСів Києва разом із темноволосою дівчиною, в якій підписники впізнали співачку Вікторію Родко — солістку гурту “OY Sound System”. Бенд брав у участь у Нацвідборі на “Євробачення-2023”.

На Жені був доволі дивний сірий костюм із широкими штанами та піджаком. Образ ресторатор доповнив чорними кроксами та рожевою футболкою із чорним принтом.

Вікторія була одягнена у білу довгу весільну сукню з мереживом. У руках дівчина тримала весільний букет, а її зачіску прикрашала весільна фата.

“Щастя любить тишу”, — лаконічно прокоментував Клопотенко.

Цим він заінтригував аудиторію і додав, що всі подробиці розповість згодом.

Половина підписників повірила у його одруження, а інша частина шанувальників вважає, що це кадри зі зйомок реклами чи благодійного збору.

“Не міг Євген одружуватися у такому крінжовому костюмі”; “Щось крокси нареченого наводять на якийсь розіграш або зйомку реклами))) буду рада помилитися! Вітання!!!!” – пишуть українці. Чекаємо на подробиці від Євгена.