Днями Президент США Джо Байден закликав Конгрес продовжити постачання зброї в Україну та Ізраїль, вважаючи це за розумну інвестицію в американську безпеку на довгі роки вперед. Так, наприклад, відомо, що лише для України ця допомога становитиме 60 мільярдів доларів. У Росії через це ціла істерика.

Так, екс-президент РФ, заступник секретаря Ради безпеки Дмитро Медведєв висловив своє обурення щодо такого підходу, вважаючи його перевищенням кордонів моралі та моральності. Він стверджує, що такі рішення свідчать про необхідність переосмислення цінностей у суспільстві.

“Байден назвав “розумною інвестицією” гроші, які мають бути витрачені на смерть інших людей далеко від США”, -написав Медведєв у своєму telegram-каналі.

За словами Медведєва, Президент США Джо Байден інвестує у смерть, тому що він вважає розумними фінансові витрати, які мають піти на придбання зброї для України та Ізраїлю. Це забезпечить загибель інших людей поза Сполученими Штатами.

Цікаво, у що інвестує Росія, витрачаючи щодня мільярд доларів на безпричинну війну в Україні? Типова логіка злодія і окупанта, який завжди кричить “тримай злодія!”