У ЗМІ шириться інформація, що у бункерного тирана зупинилось серце, але врешті, пишуть – відкачали.

Як відомо, російський професор і публіцист Соловей ще на початку жовтня повідомляв, що у нього є інформація начеб то

путіна попередили лікарі, що йому не довго ще жити- хвороба прогресує. Максимум – до листопада.

Ще до поїздки до Китаю Соловей наполягав на тій версії, що на зустріч з Сі поїде двійник, бо путін вже не може пересуватись. Для переконливості йому дали валізу з ядерною кнопкою: але це чиста бутафорія.

Ось тому і була помічена дивна поведінка його двійника в Китаї.

До речі, Соловей каже, що Сі знав, що він зустрічатиметься з двійником. Але його це влаштовувало. Він знає, що путін справжній важко хворий. Але верхівці Піднебесної і двійник на форумі підійшов.  Навіть до цього з міністром МЗС зустрічався двійник. Так як здає зараз Китаю інтереси рф цей узагальнений образ – не здавав ніхто.

Соловей дав максимум – до листопада Путлера не стане. «Деякий час будуть ще прикриватись двійником», – спрогнозував він.

Зараз два клани – донька Путлера – Катерина Воронцова з маріонетками та Патрушев з командою кедебістів борються за владу. Як не дивно, кажуть, що клан доньки Путлера прогресивніший за патрушевців.

Патрушев хоче війни до повного загарбання України і повної мобілізації в рф. Команда де донька Путлера – примирення із поверненням всіх території Україні.

Слідкуємо. Розв’язка скоро.

Це черговий брехливий прогноз яи таки сенсаційна правда?!

Андрій Власенко