Джерело: столична поліція, Патрульна поліція Києва

Деталі: Ввечері 22 жовтня до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів “швидкої” про те, що поруч з багатоповерхівкою вони констатували смерть неповнолітнього хлопця.

Після збільшення губ не можна цілуватися протягом тижня

Чого ще не рекомендується робити після збільшення губ для швидкої і безболісної реабілітації

Сучасна косметологія надає широкий спектр послуг. Зараз можна змінити будь-яку частину свого тіла – навіть губи. Однак, така процедура вимагає якісної реабілітації. Розбираємося, що не можна робити після збільшення губ. Це, до речі,  найпопулярніша процедура у сучасних жінок.

Перше питання, яке турбує всіх дівчат – це набряклість. Скільки тримається набряк після збільшення губ, сказати складно – в середньому, цей період триває 3-7 днів. Перші 2-3 дні він буде максимальним, а потім поступово почне спадати, поки губи не набудуть природного вигляду.

Під час реабілітації необхідно вживати багато рідини, хоча це може бути болісно. Трубочка (пластикова, паперова або скляна) може стати вирішенням проблеми, як пити воду після збільшення губ. Вона повинна бути кімнатної температури.

Якщо вас турбує, скільки не можна пити гаряче після збільшення губ, то можемо вас втішити – ця заборона триває близько доби. Також це стосується і того, чому не можна в сауну після збільшення губ.

Алкогольні напої також не варто пити в цей час. Якщо з гарячим все зрозуміло, то чому не можна пити алкоголь після збільшення губ? Він руйнує гіалуронову кислоту, яку використовують для цієї косметичної процедури. Також він призводить до зневоднення шкіри – результатом цього будуть тріщини і лущення.

Посміхатися і цілуватися після збільшення губ можна, але не одразу. Запам’ятайте, скільки не можна цілуватися після збільшення губ – почекати з цим варто близько 3-4 днів. Крім болю, це заняття загрожує зміщенням філерів, інфекцією і більш довгої реабілітацією.

Косметологи кажуть, що посмішки і сміх дозволені. Просто постарайтеся не змикати при цьому губи, щоб не розминати препарат.

Заборонено курити і займатися спортом. Активне навантаження посилить кровотік, що може привести до міграції філерів. В ідеалі рекомендують зробити паузу на тиждень і не ходити в спортзал.

Чому не можна курити після збільшення губ – уповільнення лімфотоку, набряклість і сильний біль є причиною такої рекомендації. Прислухайтеся до неї, якщо не хочете продовжити період реабілітації.