Його звати Віталій Туровський і він займався справами про п’яне водіння. 22 жовтня, йому повідомили про підозру,

На сайті адвокатського об’єднання, де працює Туровський, зазначено, що його спеціалізація – адмінпорушення, особливо ті, які пов’язані із керуванням авто у стані сп’яніння.

“Одним з улюблених та успішних напрямків професійної діяльності є здійснення захисту у справах про адміністративні правопорушення, особливо пов’язаних із керуванням транспортними засобами у стані сп’яніння – славнозвісна стаття 130 КУпАП, завдячуючи чому велика кількість професійних водіїв не перетворилися на професійних пішоходів”, – йдеться в повідомленні.

У поліції Києва повідомили, що водію, який збив військового, вже затримали. Драгер показав, що на момент вчинення ДТП винуватець був тверезим.


Слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження за порушення правил безпеки під час дорожнього руху (частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України). Наразі триває досудове розслідування.

Чоловіку вже вручили підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як ми вже повідомляли, у Деснянському районі Києва на в’їзді до міста автомобіль збив на смерть військовослужбовця.

Відомо, що водій легковика в умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та різко загальмував. Водій не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де наїхав на військового. Від отриманих травм 47-річний чоловік помер.