Таролог Анжела Перл спрогнозувала, що принесе жовтневе місячне затемнення всім знакам зодіаку. Воно пройде в знаку Тельця і його вплив може відчуватися протягом року.

Місячне затемнення 28 жовтня для Овнів – Карта 4 мечів

Ця карта паузи, очікування, розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі. Вам не варто поспішати, краще ретельно обміркувати ситуацію.

Потрібно накопичити ресурси, зокрема і фінансові. Деяким Овнам потрібно буде відпочити.

Для Тельців – Карта 10 пентаклів

Якщо ви робили правильні кроки, то отримаєте результат вище за свої очікування. На вас чекає грошовий дощ, похвала, премія, вдала покупка. Можливо відбудеться якесь сімейне торжество.

Для Близнюків – Карта 6 жезлів

Карта перемоги й тріумфу. Ви задоволені собою, на вас чекає захоплення і визнання з боку оточуючих. Ви отримаєте те, чого хотіли. В цілому, Близнюки радітимуть якомусь своєму досягненню.

Для Раків – Карта Король кубків

Ви проявите турботу й співчуття. Хтось зануриться у ваші проблеми, свідчить розклад Таро. Також це карта творчості. До Раків прийде натхнення.

Для Левів – Карта 8 мечів

Карта обмежень і уподобань. Якщо вам здається, що ситуація безвихідна, то це не так. Леви можуть бути схильні до впливу інших людей. Таролог радить нікого не слухати і зробити крок вперед.

Для Дів – Карта Туз кубків

На Дів чекає подарунок Всесвіту. Проясниться ситуація, ви отримаєте відповіді на свої питання. Перед Дівами відкриються нові можливості. Варто погодитися на пропозицію, навіть якщо її реалізація потребує зусиль.

Для Терезів – Карта 7 жезлів

Терези будуть змушені відстоювати свою думку або територію. Ви отримаєте допомогу й зрозумієте, до чого варто бути готовими. Терези будуть діяльні та активні. Є ризик конкуренції.

Для Скорпіонів – Карта 7 кубків

Дозвольте собі радіти життю, порадила таролог.

Вам потрібно буде зробити емоційний вибір. Коли ви його зробите, то відчуєте, що ваше життя змінилося.

Для Стрільців – Карта Відлюдник

Карта говорить про мудру людину, яка вплине на життя Стрільців. Це може бути викладач, лікар тощо. Ви зможете подивитися всередину себе.

Деякі представники знака опиняться десь в ізоляції. Можливе обстеження в лікарні. Також настає вдалий час для того, щоб відмовитися від шкідливих звичок.

Для Козерогів – Карта 4 пентаклів

Карта накопичень, бюджету. Варто подумати про свої фінанси. Ви будете переглядати свої доходи та витрати, щоб досягти стабільності.

Для Водоліїв – Карта Верховна жриця

Слухайте свою інтуїцію, каже карта. Ви можете побачити віщі сни.

Перед вами відкриється якась таємниця або ви підете за порадою до фахівця в потрібній області.

Для Риб – Карта 5 кубків

Карта змін. Щось ви вже робили, але розчарувалися, тому потрібно починати заново. Новий знайомий виявиться не тим, кого ви очікували. Також Риби будуть в чомусь незадоволені собою. Не варто зациклюватися на втратах і невдачах, радить таролог.