Про це компанія написала у своєму Twitter.

Як розповіли у компанії, було виявлено масову SMS-розсилку з закликами до державної зради.

“Розсилка повідомлень здійснювалась через інтернет, її джерело знаходиться за кордоном. Про дії зловмисників повідомлено СБУ та Кіберполіцію України”, – сказано у повідомленні.

У Кіберполіції України розповіли, що робити, якщо отримали СМС від ворога Головний інспектор відділу комунікації Департаменту кіберполіції Артем Олещенко радить повідомити кіберполіції про джерело спам-розсилок при підозрі на вчинення злочину за допомогою форми зворотного зв’язку.

У разі отримання повідомлень з невідомих джерел радять не переходити за наявними у них посиланнями - за ними може ховатися фішинговий ресурс. Також, ніколи не вводьте персональні дані та іншу конфіденційну інформацію на підозрілих сайтах.

Країна-агресор постійно атакує Україну фейками та розповсюджує дезінформацію в мережі. Таким чином вона намагається дестабілізувати ситуацію в країні. До того ж, Росія намагається завербувати українців, щоб вони повідомляли окупантам про наших військових, місця їхньої дислокації, техніки тощо. Нещодавно правоохоронці викрили схему вербування українських школярів для участі в антисемітських акціях.