Ми вже повідомляли про те, що в реаліті шоу на СТБ взяли участь чотири вінничанки.

Це диригентка Ольга Мандзюк. Як відомо з випуску на СТБ, вона контролює кожен крок усіх членів своєї великої родини й повністю розпоряджається фінансами, які заробляє її чоловік Віталій. Сім’я виховує трьох дітей, якими вміло керує учасниця.

29-річна Маріанна. Вона переїхала з сім’єю під час війни з Харкова з 32-річним чоловіком Дмитром. Вони виховують дворічного сина Євгенія. Жінка насолоджується щасливим шлюбом з IT-спеціалістом та вважає, що дитину треба залюблювати, тому ні в чому не відмовляє своєму малюку. За домашні справи чоловік платить дружині реальну заробітну плату.  Під час проєкту Маріанна пригадала, як розпочалася війна у Харкові та чому згодом прийняли рішення приїхати до Вінниці.

22-річна Льоля зі Жмеринки. Випуск з нею вийшов крайнім – 26 жовтня. Усі учасниці вирушили до Жмеринки, щоб детально дослідити життя молодої матері. Відомо, що жінка є блогеркою, яка разом із 24-річним чоловіком Андрієм виховує трирічну Емілію й десятимісячного Платона.

- У нашій сім’ї працюю тільки я. Мій чоловік сидить в декреті. Я супермама вже в тому, що руйную стереотипи про те, що дітей мають виховувати лише жінки”, - розповіла Льоля.

Жінка поділилася, що підробляє тарологом, однак інші матусі не оцінили таку роботу. Також вона займається блогом, звідки й надходить основний заробіток. Головна тема, яку вона висвітлює - це вагітність у 18 років та пологи на камеру. Середній її заробіток у місяць становить 80 тисяч гривень.

Родина проживає у чотирикімнатному орендованому будинку. Чоловік Льолі також задоволений своєю роботою по догляду за дітьми та цілком згоден з думкою дружини.

29-річною Катериною Дорфман. Вона бізнесвумен, модель plus-size та фотографка. Жінка має власний бренд білизни та одягу, де шиє вироби від розміру XS до 12XL. У вінничанки є трирічна донька Деббі. Жінка розлучена та виховує дитину сама. Рідний батько дівчинки воює на фронті.

Катерина Дорфман

На завершення кожна з жінок оцінили одна одну по десятибальній шкалі:

Маріанна - 61 бал;

Ольга - 46 балів;

Льоля - 49 балів;

Катерина - 68 балів.

Згідно з результатами та виставленими оцінками, переможницею реаліті стала Катерина Дорфман. Найбільше суперниці оцінили самореалізацію жінки, яка самотужки виховує трирічну доньку Деббі і знаходить час займатись бізнесом.

Під час гостювання у Каті,  кожна із учасниць стала моделлю і продемонструвала білизну, лінію якої розробила Катя.

На фото: Ольга, Катерина, Маріанна та Льоля. Учасниці телешоу «Супермама» на СТБ