Ось що повідомила громадська діячка та журналістка Катерина Шрамко:

– Одним з необхідних документів для допущення в участі у конкурсі в антикорупційну Громадську раду при АРМА була «Програма з відображенням проблемних корупційних питань у діяльності АРМА та шляхи їх вирішення.» Де мною було проведено експертизу на виявлення корупційних ризиків, розроблених АРМА нових методичних рекомендацій відносно послідовновності дій працівників при підготовці та в ході проведення конкурсного відбору управителя активами. Окрім відображення конструктивної критики органу, запропоновано шляхи їх вирішення.

Зізнаюсь відверто, моя програма носила далеко не комплементарний характер відомству, що вцілому викликало сумніви та ряд питань. Чи взагалі такі люди, як я, потрібні там? Чи готова АРМА до відкритого публічного діалогу з громадськістю, прийняттю до уваги запропонованих рішень та їх імплементації?

Сьогодні Антикорупційна рада АРМА провела перше засідання. Маю за честь бути представником нашого регіону.

Мій курс і приорітети Вам відомі – арештовані активи повинні працювати на Перемогу! В будь-якій справі для мене завжди була особливо цінна Ваша підтримка і думка. Тому на нас чекає багато роботи, адже все, що мені вдається – наша з Вами спільна заслуга.