На місці інспектори застали таку картину — зіткнулись Volkswagen Т5 та Fiat Ducato. На щастя, потерпілих у аварії не було.

– Втім, при спілкуванні із 18-річним водієм Volkswagen Т5 патрульні  помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори провели огляд, який встановив, що рівень алкоголю в організмі водія в 4,5 раза перевищував допустиму норму (0,91 проміле), – повідомили журналісту у прес-службі патрульної поліції. – Щойно поліцейські почали складати на юного вінничанина  протокол за нетверезе водіння, як на місці події з’явився 27-річний товариш правопорушника. Він раз за разом повторював патрульному: «Давай вирішимо на місці».

Поліцейські двічі попередили його про кримінальну відповідальність за дачу хабара, проте  чоловіка-нахабу це не зупинило. Він запропонував патрульним 5000 гривень. В результаті патрульні  одразу викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка, який намагався дати хабар поліцейським, доставили до відділку. Йому загрожує  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Триває розслідування.

Вікторія Снігур