Вона вважає, що пара нещасна, тому що не живе в Росії. Аллу Пугачову і Максима Галкіна, які переїхали з Ізраїлю на Кіпр, розпекла народна артистка РФ Світлана Немоляєва, відома за фільмами “Службовий роман”, “Гараж”, “Небеса обітовані”. Вона назвала Примадонну “перекотиполе”.

“Я не знаю, чим вони керуються, роблячи вигляд, що у них все добре. Але те, що вони переживають, що поїхали з Росії, я впевнена. Максима Галкіна записали в іноагенти, він пробує цей статус зняти за допомогою суду. Це говорить про те, що у нього душа не на місці. Що для нього це пасивний елемент, йому неприємно. Мені важко сказати, чи тільки в грошах тут справа – він ніде не буде так заробляти, як в Росії. Але, думаю, що поневірятися по світу боляче і неприємно їм обом. Їх же любили тут. І вони тільки гірше роблять, зображуючи, що раді черговому переїзду. То Ізраїль, то Латвія, то ще щось…”,- заявила Немоляєва в коментарі російським ЗМІ.

При цьому вона заявила, що до таких людей, як Пугачова та Галкін, більше немає довіри.

“Я таким людям, як Пугачова, вже не зможу ніколи довіряти. Для мене Батьківщина – це все. Я люблю свою країну, я в ній народилася, тут мої батьки, мої бабуся з дідусем, мій син, онуки, мій Саша тут народився і похований, мій театр улюблений…  А якщо в тобі немає цього почуття – так і виходить, як з Пугачовою. Перекотиполе… Людина без коренів. Так і буде шукати, де краще. Мені, зізнаюся, таких людей по-своєму шкода. Це нещасні люди”, – підсумувала артистка.

Мимоволі згадується анекдот про гній і хробака…