Лише вчора я зробив допис,  про те що біля кінотеатру ім. Шевченка плетуть сітки на термінове замовлення, і треба ще людей, і  всього за день цей допис зміг зібрати більше 100 репостів!

Я вас всіх обожнюю! Ми найкраще місто в світі!

От тільки плести сітки ніхто новий не прийшов. так, 100 репостів, і 0 нових людей.

Нікому не дорікаю, бо розумію, що з цих 100 репостів та 300 лайків – переважна більшість і так вже задіяна хто на якихось зборах, хто на якихось волонтерських проектах, а хтось теж плете сітки в інших локаціях.

Але я вірю, що ще +100 репостів і ми зможемо знайти все ж таки кілька людей, яким серце підкаже, що вони мають бути тут, бо треба терміново допомогти доплести вкрай важливі замовлення.

На фото вечірній Хмельницький, а ось там, під ліхтарем і кленом троє невтомних (але дуже втомлених) жінок плетуть сітки і досі не йдуть додому. Кажуть що важко, і додають хіба тим хто на фронті не важко?

То ж репостніть ще раз, треба ще 100+ постів, можливо таки знайдемо нових людей зі світлою душею, які долучаться до спасіння життів наших воїнів.

Хмельницький. Щодня біля кінотеатру ім. Шевченка поки хороша погода(а якщо погана, то в Будинку Культури) десь з 9-10 ранку там вже хтось плете…

ДОЛУЧАЙТЕСЬ!

Андрій Попик