У неділю, 29 жовтня, відбувся архіпастирський візит Високопреосвященного Михаїла, архієпископа Вінницького і Тульчинського на парафію ХРАМУ РІЗДВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ С. ОЗАРИНЦІ ВІННИЦЬКО-ТУЛЬЧИНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ. Була звершена Божественна Літургія, під час якої лунала молитва за Україну та перемогу українського війська.

Поряд із входом до храму були підняті прапори України та УПА, а стіну будівлі прикрасила вивіска із зазначенням нового підпорядкування Православній церкві України релігійної громади храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Озаринці Могилів-Подільського району.

Після Служби Божої архієпископ Вінницький і Тульчинський Михаїл привітав парафіян ХРАМУ РІЗДВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ С. ОЗАРИНЦІ зі зміною канонічної підлеглості, виголосив палку патріотичну і повчальну промову та закликав безперестанно молитись за українське воїнство, полеглих захисників та Перемогу України.

Владика Михаїл урочисто вручив Медалі «За жертовність і любов до України» від Предстоятеля ПЦУ митрополита Київського і всієї України Епіфанія  Телеватюку Іванові Івановичу, Телеватюку Богданові Івановичу, Мартинюку Романові Анатолійовичу та Мартинюк Тетяні Миколаївні, а також грамоти за благодійну діяльність Козлан Тетяні Петрівні та Волинцю Володимиру Миколайовичу.

На завершення урочистостей прозвучала пісня «За Україну, за її волю», яка ще більше піднесла настрій вірян. Архіпастирське богослужіння  зібрало сотні парафіян не тільки місцевої, а й  сусідніх релігійних громад.