У відповідь на заяву Маска, що дурні ті, хто проголосує, щоб виділити Україні 60 млрд для захисту.

Ілоне, ти, може, ще і здивуєш світ своїми відкриттями і кількістю зароблених мільярдів. Але для мене і мого українського народу навіть генії, але злі, ніколи не були в авторитеті.

Вже коли перший раз ти цинічно запропонував віддати наш Крим, бо його подарував Хрущов, всі переконували — геній помиляється, не розібрався. Коли ти відключив старлінки, зірвавши, може, найглобальнішу операцію ЗСУ, що взагалі є військовим злочином, твої прихильники спирались на особливості твого розвитку.

Коли ти назвав Президента моєї країни «попрошайкою», бо він від імені мене, мого українського народу просить зброю у США, щоб захиститись від геноциду фюрера, вже перестав для більшості з нас існувати.

Але тепер, коли в парламенті США назріває битва за 60 млрд життєво необхідної допомоги Україні, а ти цинічно називаєш дурнями тих, хто проголосує за це, бо в тебе, мільярдера, заберуть чашку кави в день, я це пишу.

Я вже давно підозрюю, що ти «консерва». Здогадуюсь навіть, як тебе використовують. Знаю, що поряд з тобою «наставник», який «крутить» по світу «золото КПРС», вивезене свого часу із СРСР кагебістами…

Хто захоче — розповім пізніше.

А зараз хочу нагадати тобі, що Україна та її Президент не попрошайки. Бо в обмін на слово і гарантії президента США Клінтона, від імені твого народу, Україна зробила найбільшу самопожертву на планеті і віддала третій у світі ядерний потенціал на знищення взамін на гарантії безпеки, непорушність кордонів України. Бо повірила слову не лише твоєї супердержави, оплоту демократії у світі, але й росії, яка в особі такого ж президента давала такі ж гарантії. І навіть забрала більшу частину не знищеної військової техніки, яку зараз віроломно використовує, щоб знищити нас, українців.

Вважаю пустою тратою часу писати тобі про підлість, підступність, людиноненависність тирана, який через це переступив і з ким ти, як виявилось, не раз за цей час «общался».

Наведу лише цифри: моя країна і під твої гарантії знищила тоді ядерної зброї на суму приблизно 630 мільярдів доларів.

Тепер ти із такими ж жахаєшся, що Україні дали 100 млрд і Байден просить ще 60 млрд?!

Бо для тебе краще буде знищення мене, нас, десятків мільйонів українців в обмін на 1 чашку твоєї кави на день? Приблизно такою виглядає допомога кожного американця Україні на рік. Готовий пити її ось так, на трупах безневинних і згвалтованих? Які повірили в слова і гарантії держави, яку уособлюєш і ти?

Я ж тобі гарантую, що якби у нас це було — ніхто б нічого не просив.

То ти «кідалово», Маск, чи все-таки «консерва»?

Після твоїх заяв здається, що і те, і те.

Вірю, що в США, де в ці дні саме ті проголосовані 60 млрд допомоги вирішують долю України, більшість — люди честі і обов’язку. З розумінням того, яке зло для всієї ПЛАНЕТИ ми, українці, страшною ціною життів кращих із нас зупиняємо.

А ти, Ілоне, і далі спілкуйся із найцинічнішим тираном сучасності. Не забудь про «шарашки» поговорити. В таких таборах у СРСР, куди мріє твій співбесідник повернутись, тримали геніїв, може, і більш значимих за тебе. Це такі тюрми, для «особо одарьонних», які за похльобку і кусень хліба мали зробити подібні твоїм відкриття.

Бо інакше смерть! Наприклад, Корольов, підкорювач космосу, на 10 років був засуджений за «інакомисліє». Не сумнівайся, ти би вже там був.

Такого майбутнього для ПЛАНЕТИ хочеш?

Вони, ці об’єднані диктатори, ТАК, хочуть! А ти там як хто?

Коли прочитала твій коментар до репосту адвоката головного агента «руского міра», в Україні, екснардепа від партії Медведчука, «священників саджають», зрозуміла і це…

Тетяна РЕДЬКО