Недалеко від відомого жіночого Свято-Троїцького Браїлівського монастиря. Ця місцевість відома багатьом паломникам. Але такого, що авто протаранить огорожу та вилетить у річку з мосту, навіть в страшному сні не могло привидітись.

Вони мали одружитись. Але той фатальний вечір перекреслив все. Далі — горе. Марину знайшли в затопленій машині. Врятувати її життя не змогли. Нареченого виявили непритомним на мосту. Йому загрожує до 10 років тюрми.

«На жаль, наша Маринка загинула. Водій у реанімації. Обоє молоді, які мали от-от одружитися. Жаль і сум. Щирі співчуття родині», — повідомив місцевий громадський активіст Микола Самборський.

Автомобіль на швидкості протаранив міст та злетів у річку Рів. Пасажирка загинула на місці, водій у важкому стані госпіталізований до місцевої лікарні.

Спочатку в поліції заявили, що повідомлення про ДТП надійшло по 30-й хвилині на першу.

Чоловіка виявили без свідомості на мосту, він 1996 року народження, а загиблу жінку витягли з річки. Попередньо, чоловік працює у структурах Міністерства внутрішніх справ України, тому матеріали передали Державному бюро розслідувань.

Заріна Маєвська, пресофіцер поліції, не стала розголошувати місце роботи водія авто. Повідомила лише, що він працює в одній із 6-ти структур МВС.

У ДБР «розсекретили» цю інформацію. За матеріалами слідства, водій автівки — старший лейтенант служби цивільного захисту 8-ї Державної пожежної рятувальної частини м. Жмеринка. Чоловік не впорався з керуванням та злетів у річку, попередньо збивши огорожу.

«22-річна пасажирка автомобіля померла під час проведення реанімаційних заходів, водія госпіталізували, медики борються за його життя. Наразі ві­ді­брано аналізи для проведення огляду щодо наявності алкоголю у крові рятувальника», — зазначила пресслужба ДБР.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Загибель Марини стала шоком для земляків, однокласників. У соцмережах співчуття та біль втрати. Приєднуємось і висловлюємо співчуття родині.

Андрій Власенко