Але давайте зрозуміємо, як зуміли переколотити американське суспільство і політикум трампісти, очевидно, що за допомогою «консерв» і колосальних кремлівських грошей, що вони вимушені тепер переконувати американців і сенаторів, що Україні потрібна ця допомога, 60 млрд, бо інакше – поразка!

І зараз там, не менш важливий фронт, де друзі України мають битись в буквальному значенні цього слова за ті 60 млрд. допомоги Україні.

Майкл Джонсон-трампіст, який став спікером у палаті представників у Конгресі США, намагається зробити дуже «падлючу штуку», роз’єднати допомогу Ізраїлю та Україні. Як це пропонує Байден. Його заяви вражають – вони про те, що Україна один із якихось там конфліктів, яких достатньо у світі і т.п.

Тобто робить усе, щоб допомогу не дати чи відстрочити.

Що буде якщо так, сказав Остін, ПОРАЗКА!

Тому працюймо усі, діаспора і ми, щоб донести те, в що американці вірили так пристрасно ще рік тому – Україна та її народ мають, з допомогою США, перемогти.

І це коштує ЇМ однієї не випитої чашки кави в день.

Ми платимо за нашу свободу життями кращих синів України.

До речі, зараз, на піку цієї боротьби, бачимо, скільки навіть в США високопоставлених «консерв» відкрилось, «дєятєлів», які завбачливо заготовив рашизм. Як і в ЄС. Ви ж розумієте, що ці фіцики, орбанчики, трампісти виросли на щедро засіяному бабками ґрунті агресора.

Пропаганда! Це найстрашніша зброя! І вона спрацювала та дає такий результат. Україна і ми, українська діаспора, маємо зробити ще один ривок, щоб перемогли брехливе рашистське слово правдою!

Негайно працювати! Переконувати світ- це не менш важлива боротьба, аніж в окопах!

Хто там що не так і не такий, відходить до кращих часів! Зараз, повірте, це найважливіше. Не переконаємо, програємо!

З вірою та повагою до кожного воїна! Вони в окопах - за кожного. Не лише українця, але й європейця та американця.

Це має знати кожен!

Тетяна Редько