Цей конкурс саме для таких творчих та інтелектуальних людей!

– Ідея конкурсу народилася під час спілкування зі студентами Вінницького Національного аграрного університету. Говорили якраз про оптимальну модель аграрного виробництва. А щоб ідея мала успіх, було вирішено організувати конкурс студентів аграрних спеціальностей коледжів та університетів Вінниччини.

Тут свою нішу можуть знайти студенти, які навчаються на інженерному, аграрному, ветеринарному, економічному факультетах. А ще майбутні спеціалісти, які вивчають процеси, пов’ язані з переробкою продукції.

Таким чином, у виграші будуть всі — студенти, викладачі вищих навчальних закладів, а в результаті, через професійність кадрів, — уся держава! — впевнений заступник голови правління МХП Юрій Мельник.

Народний депутат України Микола Кучер зауважив студентам, що цей конкурс — це виклик, перш за все, самому собі:

– Сьогодні дуже багато питань, на які студенти повинні самі для себе дати відповідь: «Що я можу». Цей конкурс — це можливість бути причетним до чогось великого. Бо можна просто ходити на пари і слухати, а можна втілювати ці знання у власні ідеї та інновації. Це корисний досвід і для викладачів, які також можуть брати участь у конкурсній команді.

Народний депутат Микола Кучер та заступник голови правління МХП Юрій Мельник під час оголошення конкурсу у ВНАУ

Можливо, важко навчити студента всього на світі, але можна навчити вчитися та розвиватися. Тому це ваш шанс до вдосконалення, — закликав до участі у конкурсі Микола Кучер.

Про основні умови конкурсу повідомив голова громадського об’єднання «Ми — Вінничани» Валерій Коровій:

– Конкурс «Оптимальна модель організації аграрного виробництва» має 5 основних напрямків: багатопрофільне аграрне господарство; точне землеробство; виробництво органічної продукції рослинництва та тваринництва; виробництво та переробка продукції тваринництва; овочівництво та садівництво.

Валерій Коровій — голова ГО «Ми — Вінничани»

Конкурс триватиме до 10 грудня, до цього часу будуть прийматися роботи. А до 20 грудня конкурсна комісія визначить 6 переможців, кожен з яких отримає грант на 40 000 грн.

Тому запрошуємо усіх бажаючих, буде цікаво і пізнавально! — закликав до активної творчої роботи Валерій Коровій.

Більше про умови та
Положення конкурсу,
шукайте на сайті ГО «Ми — Вінничани»: vinsila.vn.ua